Reiki Energy Healing


Reiki is een combinatie van twee Japanse woorden: Rei en Ki. Er zijn vele vertalingen te vinden van het woord Reiki, maar uiteindelijk draait het altijd om hetzelfde principe; de Universele Energie. Dé bron van al het leven op aarde, altijd aanwezig in alles en iedereen.

 

Wat gebeurt er tijdens een Reiki Energy Healing?

Bij een Reiki behandeling gebruik ik deze Universele Energie om jouw zelfgenezend vermogen te stimuleren. In een veilige, liefdevolle setting help ik je te ontspannen, blokkades los te laten en je energie weer te laten stromen. 

Reiki werkt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Er wordt gewerkt met het subtiele, energetische lichaam, de chakra's en energiebanen, om zo de harmonie in het gehele systeem weer te herstellen. 

Tijdens een healing voel ik wat er voor jou nodig is op dat moment, en daar pas ik de behandeling op aan. Alles wat ik voel en/of zie tijdens de healing, bespreek ik achteraf met je. Uiteraard is er daarna ook ruimte voor een kop thee om alles rustig te laten bezinken.

 

Voor wie is Reiki?

Omdat Reiki op alle aspecten van zowel lichaam als geest werkt, kan het bij iedere klacht, zowel fysiek als mentaal, zowel emotioneel als spiritueel, toegepast worden. Daarnaast is Reiki niet leeftijdsgebonden; je bent nooit te oud of te jong voor een Reiki Energy Healing. Een healing op afstand kan ook, als het niet mogelijk is om fysiek aanwezig te zijn (baby's of jonge kinderen bijvoorbeeld, of in geval van ziekenhuisopname).

 

Reiki voor dieren

Dieren zijn ontzettend ontvankelijk voor de Universele Energie en vinden het vaak erg prettig om Reiki te ontvangen. Reiki voor dieren werkt volgens dezelfde principes als voor mensen, echter vindt een healing meestal op afstand plaats. Dit omdat dieren over het algemeen niet gewillig een hele poos op een behandeltafel willen liggen :-)