Wat is Ondévit?

Ondévit komt van de Franse woorden Onde Vitale wat “levensgolf” betekent. Deze holistische methode brengt balans aan tussen het fysieke, emotionele en het geestelijke lichaam. Door het in evenwicht brengen van de energiestromen wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd en gestimuleerd. Op die manier help je jezelf van je klachten af.

 

De Ondévit methode is in 1983 door de Franse ingenieur Claude G.A. Onillon ontwikkeld. Hij ontdekte dat het verlies aan energie getest kon worden doormiddel van geschreven woorden op speciale Ondévit kaarten. Door het testen van de spierkracht in combinatie met magnetisme en de trilling van de woorden op de kaart, geeft de cliënt aan waar hij of zij energie aan verliest. Dit kan zowel op fysiek als op mentaal of emotioneel gebied zijn. Jij bepaalt daarmee dus zelf wat er uit de test komt!

 

Ondévit kan met elke andere vorm van therapie of medicatie gecombineerd worden!

 

Hoe werkt zo'n test precies?

Tijdens een Ondévit test geeft jouw lichaam aan waar er energie verloren gaat. Ik meet dit energieverlies door het gebruik van de Ondévit kaarten, een magneet en de spierkracht in jouw arm. 

Aan de hand van de uitkomsten van de test, stel ik vervolgens Ondévit producten samen, in de vorm van druppels. 

 

De bedoeling van de Ondévit test is dat je je bewust wordt van de oorzaak van jouw klachten. Dit bewustzijn activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. De Ondévit druppels helpen je de verloren gegane energie aan te vullen, waardoor je de energie krijgt om op te knappen.

 

In onderstaand filmpje zie je hoe een Ondévit test in zijn werk gaat.

 

 

Met welke klachten kan ik bij een Ondévit therapeut terecht?

De mogelijkheden van Ondévit zijn eindeloos. Je kunt bij mij terecht met astma, eczeem of jeugdpuistjes, maar ook met reuma, Multiple Sclerose of kanker. En alles daar tussenin. Een burn-out, depressie of PTSS, maar ook als je 'gewoon even niet lekker in je vel zit'. Ondévit kan ook ondersteunen tijdens de zwangerschap, bij een operatie of tijdens je studie.

 

Voor wie is Ondévit?

Ondévit is voor iedereen die aan zichzelf wil werken. Voor iedereen die van zijn of haar klachten af wil. Voor iedereen die het maximale uit het leven wil halen. Ondévit is niet leeftijdsgebonden; ook baby's en ouderen kunnen probleemloos worden getest. Zelfs dieren kunnen baat hebben bij Ondévit! Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

 

Dus, wil je je graag op je best voelen? Eindelijk eens van die vage klachten af? Of ondersteuning krijgen bij een bepaald proces? Twijfel niet langer, maak een afspraak! En wil je nog iets weten? Vul dan het contactformulier in.