Simpson Protocol

Het Simpson Protocol is een geweldige methode om in diepe staten van trance te kunnen werken. Het verschil met reguliere hypnose is dat ik niet hoef te weten wat jouw probleem is (als je dat niet zou willen) en dat ik geen of nauwelijks directe suggesties geef.

In een diepe trance maken we verbinding met jouw Hoger Bewustzijn en kan ik met gerichte vragen de oorzaak van jouw probleem achterhalen, en direct oplossen. Communiceren doen we in die diepe trance door middel van vingersignalen. Je hoeft hier niet bij na te denken, je mag het gewoon laten gebeuren. Jouw Hoger Bewustzijn geeft aan welke vinger er mag bewegen; soms gaat dat zelfs helemaal vanzelf! Jij mag dus gewoon lekker achterover leunen en genieten van de ervaring.  

Omdat we alle aspecten meenemen (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel) is het Simpson Protocol een holistische methode en geschikt voor ieder mogelijk probleem of trauma. Ik zal jou op een zachte en liefdevolle manier begeleiden in het proces, totdat we de kern van het probleem bereiken en jouw probleem opgelost mag worden.

Het Simpson Protocol is voor mij de meest complete aanpak als het gaat om het holistisch oplossen van een probleem. Jouw Hoger Bewustzijn heeft alle kennis en alle tools om jouw probleem los te kunnen laten; dit gaat veel verder dan wat jij en ik met ons verstand kunnen bevatten. 

Sta jij open voor échte en duurzame verandering? Schrikt een beetje spiritualiteit je niet af? Ga dan voor het Simpson Protocol! Ik help je met liefde op weg!