Hoi!

Ik ben Valerie, en ik woon samen met mijn dochtertje en onze hond in Heerlen. Ik ben 35 jaar geleden geboren in een klein Limburgs dorpje, omringd door natuur, boerenland en dieren. Mijn droom is om nog eens terug te keren naar zo’n leuk dorpje, en een klein boerderijtje te kopen, met genoeg ruimte voor een moestuintje en een heleboel dieren.

 

Ik ben altijd al een dromer geweest, een denker. Als kind kon ik uren nadenken over het universum, het menselijk lichaam, de dood, en wat wij eigenlijk komen doen hier op aarde. Toen ik 23 was rondde ik mijn studie filosofie af en vroeg me af wat ik nu eigenlijk wilde in dit leven. Er moest in ieder geval geld binnenkomen, en zo belandde ik uiteindelijk in de financiële wereld. Ondévit therapie was toen al zo’n 10 jaar in mijn leven, en toen mijn moeder ernstig ziek werd, besloot ik de beroepsopleiding te gaan volgen en werd ik in 2017 erkend Ondévit therapeut. Er was immers méér, meer dan wat wij hier met het blote oog kunnen zien. Ik geloofde niet dat wij waren overgeleverd aan ‘het lot’, aan de medische wereld of aan de overheid. Ik had een diepe overtuiging dat het leven maakbaar was, en dat wij mensen de kracht bezitten (ja, ook jij!) om onszelf te genezen, te helen, en gelukkig te zijn. En ik wilde dat van de daken schreeuwen, maar dat durfde ik nog niet ;-)

 

 

In 2019 schreef ik me in bij de KVK, en even later volgde ik de opleiding tot Reiki master. Ik deed cursus na cursus, volgde de ene workshop na de andere en las een he-le-boel boeken. Zoals bij zoveel mensen ging mijn leven gepaard met ups en downs en liep ik regelmatig tegen de spreekwoordelijke lamp. Ik kwam mezelf zó vaak tegen en realiseerde me dat ik een hele weg te gaan had in dit leven. Een weg van bewustwording, van heling, van persoonlijke ontwikkeling. En tijdens mijn proces, waarin ik hoge pieken, maar ook diepe dalen doormaakte, mocht ik al een groot aantal mensen begeleiden. En dat wakkerde een vuurtje aan; ik was onderweg, onderweg naar datgene wat ik zo graag wilde, en wat ik met de wereld wilde delen. In 2022 vond ik mijn passie in hypnose, en rondde de opleiding tot Hypnose Coach af.  Super tof, omdat hypnose en coaching voor mij dé ingrediënten zijn voor een gelukkiger, lichter en leuker leven. En in 2023 heb ik opleidingen gevolgd bij Christophe Dierckx en mag ik mezelf Simpson Protocol Practitioner noemen. En met dit protocol ben ik écht in mijn nopjes; spirituele hypnose, een combinatie tussen hypnose en energetisch werk, hoe gaaf is dat?! Ja echt, hier mag je me 's nachts BIJNA voor wakker maken (maar liever laat je me slapen, ik hou van slapen haha!). 

Steeds meer kom ik tot het besef dat dit mijn missie is. Dat ik hiervoor op aarde ben, om mensen te helpen terug te keren naar de liefde, de heelheid en het geluk dat in henzelf zit. Het vertrouwen dat het leven vóór ons werkt. Het geloof dat we onszelf kunnen ontwikkelen tot de persoon die we diep van binnen zijn, maar die, om wat voor reden dan ook, verstopt zit achter een groot masker. Dat we het recht hebben om gezond en gelukkig te zijn. En dat wonderen bestaan. Dat is mijn visie. Mijn Wondervisie!

 

Welkom bij Wondervisie!

 

Wondervisie is ontstaan vanuit liefde. Liefde voor het leven, voor de mens en al het zichtbare en onzichtbare in ons universum.  In ieder mens schuilt een ongekende kracht, een licht dat schijnt in de duisternis. Ieder hart is vol van liefde en eenheid. Soms zijn we dat gevoel echter kwijtgeraakt, verloren, onderweg op een verkeerd pad, of gekwetst door de mensen die het dichtst bij ons staan. Hebben we het verstopt achter een hoge muur, of diep in onszelf opgesloten. Soms raken we verdwaald, verdoofd, verstrikt. We overleven, in plaats van te leven. Stress lijkt tegenwoordig doodnormaal, maar het is de stress die het ons onmogelijk maakt om onszelf te genezen en ons hart te volgen.

 

Geluk is ons geboorterecht. En uiteraard gaat het leven hier op aarde gepaard met tegenslagen, maar uiteindelijk heeft ieder mens een diep verlangen naar dat gevoel van eenheid, liefde en geluk. Een visie die groter is dan al onze stress, angst of problemen. Een echte wondervisie. En soms hebben we daar wat hulp bij nodig.

 

Ik heb eigenlijk maar 1 vraag voor je..

 

Ben jij er klaar voor?

 

Klaar om jouw leven in eigen hand te nemen? Om eindelijk te doen waar jij gelukkig van wordt? Om voluit te leven?
Wat houdt je tegen? Je gezondheid? Angsten? Stress? Gebrek aan geld? Misschien wel al het voorgaande.

Goed nieuws, daar kunnen we iets aan doen!

Laten we samen onderzoeken waar de schoen wringt. Wat ligt er verborgen onder het oppervlak, waardoor jij niet kunt leven zoals je dat graag zou willen? Waar komen jouw klachten vandaan, en hoe zorgen we ervoor dat ze weg gaan, en weg blijven? Wat mag je loslaten, waardoor je kunt omarmen wat jou toekomt? En wat heb JIJ nodig, om te kunnen worden wie je bent?

 

En nog belangrijker, mag ik je daar bij helpen? 

Laat het me weten!

 

Liefs,

Valerie